Показва само че са отворени вратите нищо друго не работи.Нито часовник,нито там другите показания,разбрах че имало такива ама като не съм ги виждал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не ми работи чек панела
Collapse
X
-
ее колега ам ати май пак се уредизначи панела е твой аз и без това на 29 идвам в пловдив схте ти го донеса, тъкмо ще поумуваме от куде мойе да е проблема при тебе те са няколко основни платки вътре мисля че са три така че няма проблеми ще го оправим панела ти, е пук виж ако ти се намира някое счупено огледало ( ляво ) няма да се разсърдя на един капак
Comment
-
Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениена моя часовник само една линиика ми я няма
не виждам например кога е десет часа щото ми я няма единицата
Хайде пък като сме тръгнали да си правим подаръци - като пристигне моето новото - ще ми пратиш твоето по куриер да ти сменя дисплеяПък ще почерпиш някой път
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Аз искам да си сменя крушката на часовника, че нощно време не го виждам. Някой може ли да опише как се сваля този панел като за аматьори2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
колега, значи вадиш пепелника под него има три видички развиваш ги и панела пада, после има 7 или осем видички на гърба на самия панел махаш и тях и се отваря и после вече сменяш крушката, тя е като тези за таблото ако си ги сменял тях де, 12V 1.2W струват по 35 стотинки сменяш и си чисто нов
Comment
Comment